Home | Over

Over Roersels

 

Roersels zijn exclusieve en bijzondere roerstaafjes en kosten € 12,95 per stuk. Ze zijn gemaakt van 1,5 mm dik roestvrijstaal en geschikt voor de vaatwasser. Gemiddeld zijn de Roersels 13 cm lang. Strak vormgegeven in de beste Dutch Design traditie vormt elk roerstaafje een combinatie met een iconisch beeld. Een knipoog naar de plastic roerstaafjes en de klassieke souvenir lepeltjes. Zo zijn het roerstaafjes die je niet onberoerd laten.

Roersels worden lokaal gemaakt. De productieaantallen zijn laag en er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking van de roerstaafjes. Met andere woorden, er komt veel handwerk aan te pas.

Koop Roersels via de Roersels shop: https://shop.roersels.nl

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Roersels dan via Facebook: https://www.facebook.com/roersels/

Logo op een Roersel?

 

Een heel bijzonder roerstaafje als exclusief relatiegeschenk of herinnering?
Je eigen logo of afbeelding bij elk kopje koffie of thee? Dat kan! Roersels maakt ook roerstaafjes in opdracht. Een mooie manier om bij je relaties onder de aandacht te blijven. Kleine of grote aantallen, geen probleem. Als je logo, beeldmerk of afbeelding maar om te zetten is naar een bruikbaar en herkenbaar geheel. Hieronder staan enkel voorbeelden van opdrachten afgebeeld.

Vraag Roersels (info@roersels.nl) vrijblijvend naar de mogelijkheden.