Home | Roersels | Opdrachten

Opdrachten

Je eigen logo of favoriete item verwerkt als Roersel? Dat kan! Een mooie manier om bij je relaties onder de aandacht te blijven. Een sympathieke eyecatcher thuis, op je werkplek.

Kleine of grote aantallen, geen probleem. Als je logo, beeldmerk of afbeelding maar om te zetten is naar een bruikbaar en herkenbaar geheel.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

De Vulpenwereld

Roersel mocht een exclusief roerstaafje ontwerpen voor ‘De Vulpenwereld’ in Groningen.

Hersenen

Eind 2019 werd het kunstwerk ‘Verleden, heden, toekomst’, ontworpen door beeldend kunstenaar Reinier van den Berg, onthuld door gedeputeerde Fleur Gräper. Genodigden voor de onthulling kregen een speciaal voor de gelegenheid ontworpen Roersel met daarop een ‘Brein’, één van de thema’s die verwerkt zijn in het kunstwerk.

Groninger Poldermolen Stichting

Op de Najaarsbijeenkomst (2019) van de Groninger Poldermolen Stichting kregen alle molenaars een cadeautje. Een exclusief voor de stichting gemaakt Roersel. Dit collectors item werd door alle molenaars enthousiast ontvangen.

Dijkhuis Ingenieurs

Dijkhuis Ingenieurs gevestigd in Groningen, is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau voor draagconstructies van gebouwen. Roersels mocht een cadeautje maken als blijk van waardering voor het bureau. Het logo verwerkt in een Roersel.

De Verbinding

De Verbinding bestaat 12,5 jaar. www.deverbindingbv.nl De Verbinding is een werkgemeenschap van en voor dove vaklieden in hout en aluminum en draagt daarmee bij aan persoonlijk ontwikkeling, zelfrespect en een ‘goed leven’ van dove mensen in onze samenleving. Roersels maakte als cadeau deze roerstaafjes met het logo van De Verbinding.

Donar Basketbal

Donar Merchandise vroeg Roersels te ontwerpen, een met het oude- en een met nieuwe Donar logo. De twee Roersels zijn uitsluitend te koop via de webwinkel -https://donarmerchandise.nl – en bij de Donar Merchandise stand. Deze is open voorafgaand aan thuiswedstrijden in Martiniplaza. Afgebeeld is het nieuwe logo

Ladies Night

Een leuke opdracht van een enthousiaste Roersels fan. Het logo van Ladies Night Utrecht op een Roersel.

Mannes

Exclusief gemaakt voor- en te koop bij Art-Quake in Assen, Mannes

SteriNoord

SteriNoord gaf Roersels de opdracht roerstaafjes te ontwerpen met het SteriNoord logo. De Roersels zijn cadeau gegeven tijdens de officiële opening van het nieuwe pand van SteriNoord.

Groninger Kunstkring De Ploeg

Roersels mocht ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de Groninger Kunstkring De Ploeg een exclusief roerstaafje ontwerpen. Het Ploeg-roeselontwerp is in een eenmalige oplage van 100 exemplaren geproduceerd voor de Ploegleden en de Vrienden van De Ploeg. Een prachtige opdracht!

Zwaan

Zwanen werden lange tijd als toonbeeld van monogamie en onvoorwaardelijke trouw beschouwd. Onlangs bleek uit onderzoek dat het niet ongewoon is dat partners elkaar bedriegen en zelfs verlaten. De zwaan is een symbool, dat veel in het interieur van Nederlandse Lutherse kerken te vinden is. De zwaan komt voor uit een legende.

B-tween art & communication

Dit bureau gebruikt één van de tekeningen uit de grotten van Lascaux als beeldmerk. De vraag was of het beeld verwerkt kon als Roersel.

Anker verzekeringen

Voor hen is een grote partij Roersels gemaakt. Evenals hun eigen verpakking (drukwerk). Anker is specialist voor verzekeringen op het gebied van bemanningsverzekeringen of crew insurance voor reders, crew agents en ship managers, rechtsbijstand voor particulieren en ondernemers in onder andere de binnenvaart, en verzuim voor werkgevers.

Groningen Seaports

Van een zakenrelatie kwam het verzoek Roersels te maken met het logo van Groningen Seaports. Een mooie en eervolle opdracht.

St. Martinus

De Martinikerk in Groningen heeft opdracht gegeven exclusieve roersels te ontwerpen en maken voor haar winkel. Roersels met de beeltenis van St. Martinus te paard. Uitsluitend te koop aan de balie van de Martinikerk.